Jager katalog živila

Jager katalog živila

Jager katalog živila

Jager katalog živila velja od 10.07. do 16.07.2024.

Izbrana ponudba trgovine Jager in katalogu od 10. 7. do 16. 7. 2024.

Katalog trgovine Jager vam predstavlja izbrano ponudbo izdelkov, ki so na voljo v omejenem obdobju. Pripravili smo vam nekaj predlogov, ki vam bodo olajšali vsakdan in popestrili vaše poletne dni.

Pijača Fruc
Na voljo v več različnih okusih, 1,5 L. Idealna osvežitev za vroče poletne dni, ko potrebujete nekaj, kar vas bo hitro osvežilo in napolnilo z energijo.

Slovenske bučke
Sveže iz kmetije Šofranac, 1 kg. Odlične za pripravo lahkih poletnih jedi, solat ali kot priloga k vašim najljubšim jedem z žara.

Pikantna nabodalca
Perutnina Ptuj, 400 g. Odlična izbira za žar in piknike. Z začimbami obogatena nabodalca bodo zagotovo navdušila vaše goste.

Namizna voda Tempel
Gazirana voda, 1,5 L. Poskrbite za ustrezno hidracijo skozi cel dan z osvežilno gazirano vodo.

Svinjska rebra s kožo
Postrežno, 1 kg. Za prave gurmane, ki obožujejo bogat okus mesa. Idealno za pripravo na žaru ali počasno pečenje v pečici.

Hrenovke v naravnem ovoju
Z’dežele, 1 kg. Pripravljene za hitro in enostavno pripravo obrokov, ki bodo všeč vsem članom družine.

Gel za prhanje Palmolive
Več različnih vonjev, 250 ml. Popolna osvežitev po napornem dnevu ali po športni aktivnosti. Izberite med men sport 3v1, kokos/mleko ali med/mleko.

Svinjska riba
Postrežno, 1 kg. Idealno za pripravo različnih mesnih jedi, od pečenke do ocvrtih zrezkov. Zagotovo bo zadovoljilo vaše kulinarične potrebe.

Za več informacij in dodatne ponudbe si oglejte še ostale Jager kataloge.