Jager katalog živila

Jager katalog živila

Jager katalog živila

Jager katalog živila velja od 12.06. do 18.06.2024.

Izabrana ponudba v Jager katalogu živila:

Sončnično olje 1 L
Poskrbite za okusne jedi s sončničnim oljem, ki je zdaj na voljo za samo 1,29 €. Idealno je za cvrtje, pečenje in pripravo solat.

Kava Barcaffe Classic 400 g
Za vse ljubitelje kave! Privoščite si skodelico izvrstne Barcaffe Classic kave, ki je zdaj na voljo po znižani ceni 4,99 €. Popolna izbira za prijetne jutranje trenutke.

Sveži piščanec 1 kg
Sveži piščanec je odlična izbira za družinske obroke. Pripravite ga pečenega, na žaru ali v enolončnici za samo 3,99 € na kilogram.

Coca-Cola 1,5 L
Osvježite se z vašo najljubšo Coca-Colo, zdaj po akcijski ceni 1,29 €. Popolna pijača za vroče poletne dni in družinska srečanja.

Napitek Aloe Vera – Original, Mango 600 ml
Napitek Aloe Vera je na voljo v okusih original in mango za samo 1,49 €. Osvežujoč in zdrav napitek za vsako priložnost.

Pepsi Cola 4 x 250 ml
Privoščite si osvežitev s Pepsi Colo po posebni ceni 1,89 € za paket štirih pločevink. Idealno za poletne zabave in druženja s prijatelji.

Piščančji mini file Perutnina Ptuj 400 g
Piščančji mini fileji so odlična izbira za hitro in zdravo kosilo. Sedaj po izjemni ceni 3,99 € za 400 g. Popolni za solate, omake in sendviče.

Napitek BCAA – Borovnica, Limona 330 ml
Za vse športnike in aktivne posameznike! Napitek BCAA vam bo pomagal pri regeneraciji in povečal vašo vzdržljivost med vadbo. Na voljo za samo 0,99 €.

Klobasa Radost 1 kg
Okusna klobasa Radost, popolna za žar ali kuhanje, zdaj po ceni 5,99 € za kilogram. Pripravite okusen obrok za vso družino.

Ne zamudite teh odličnih ponudb in prelistajte katalog trgovine Jager, kjer vas čakajo še mnogi drugi izdelki po ugodnih cenah.