Lego katalog Junij decembar

Lego katalog Junij decembar

Lego katalog Junij decembar

Lego katalog Junij decembar velja do razprodaje zalog.

Nov LEGO katalog z ponudbo izdelkov za leto 2024. V katalogu boste našli široko izbiro LEGO kompletov, primernih za vse starosti in interese.

LEGO DREAMZzz™: Uživajte v gradnji in domišljiji z novimi kompleti, ki vključujejo zanimive like, kot so Logan, Izzie in Sandman. Popeljite svoje otroke v svet sanj in ustvarjalnosti.

LEGO DUPLO®: Idealen za najmlajše graditelje, ti kompleti spodbujajo zgodnje učenje skozi igro. Velike kocke so varne in enostavne za sestavljanje, hkrati pa pomagajo pri razvoju motoričnih spretnosti.

LEGO Friends 4+: Zasnovani za malčke, ti kompleti omogočajo enostavno sestavljanje in igro s priljubljenimi prijatelji iz LEGO sveta. Sestavljanje in igranje s temi kompleti spodbuja družabnost in sodelovanje.

LEGO NINJAGO®: Pustolovski kompleti, kjer se lahko otroci pridružijo ninjam v njihovih bitkah za obrambo NINJAGO sveta. Komplet vključuje različne vozila in zgradbe za neomejeno zabavo.

LEGO Harry Potter™: Popeljite se v čarobni svet Harryja Potterja s kompleti, ki vključujejo priljubljene lokacije in like iz filmov. Gradite Hogwarts in doživite čarovniške dogodivščine kar doma.

Vabimo vas, da prelistate Lego katalog in izberete popoln komplet za vaše otroke ali zase. Sestavljajmo skupaj in ustvarimo nepozabne spomine.