Lisca katalog

Lisca katalog

Lisca katalog

Lisca katalog velja za sezono Pomlad poletje 2022 do razprodaje zalog.

Lisca katalog pomlad poletje 2022 – Čas je za pozitivne misli. Za toplino. Sodelovanje. Ljubezen. Čas je za zgodbe, ki navdihujejo. Lisca katalog velja za sezono pomlad in poletje 2022 do razprodaje zalog.

Prelistajte novi Lisca katalog – Ob koncu preteklega leta so vas v Lisci povabili, da z njimi delite svoje zgodbe – pozitivne izkušnje in premike. Pred fotografski objektiv naše ekipe so povabili štiri ženske, ki so jim zaupale tisto, kar jih žene naprej. Tisto, zaradi česar tudi v vsakdanjih trenutkih najdejo lepoto in priložnost za srečo. Tisto, zaradi česar vedo, da je življenje treba zajemati z veliko žlico – vsak dan. Čeprav je vsaka samosvoja in edinstvena, jim je skupna pozitivna sila, tista, zaradi katere so navdih vsem, ki jih spoznajo. Pa naj bo to zaradi velikih življenjskih preizkušenj ali zavedanja, da so za zadovoljstvo dovolj že majhne, vsakdanje stvari. Prepričani smo, da poznate še veliko takšnih žensk. Morda ste ena izmed njih tudi vi. Vabijo vas, da spregovorite in jim pomagate širiti pozitivne misli in ljubezen do sebe. Na naslednjih straneh vam predstavljajo njihove zgodbe, pa tudi številne modne poslastice, ki vas bodo razveseljevale v prihodnjih mesecih, da boste lažje izbrali tisto, ki vam je najbolj pisana na kožo. Hvala vsem vam, drage ženske, ker ste navdih Lisce vsak dan.

Lisca katalog: Manila kopalke – modrček B, C, D 38-46; E 38-44; F 38-42 37, 90 €, kopalke – hlačke 38-46 25,90 €, Java kopalke – modrček S-L 18,90 €, Kenya kopalke – hlačke 36-42 19,90 €, LA Paz  kopalke – modrček b, c, d, e 38-44 37,90 €, kopalke – hlačke 36-44 21, 90 €.

Vse aktualne kataloge trgovine Lisca si lahko pogledate s klikom na povezavo  Lisca katalog, kataloge trgovcev s ponudbami tekstila za vas zbiramo v rubriki Oblačila.

Lisca katalog velja za sezono pomlad in poletje 2022 do razprodaje zalog.