Mass katalog

Mass katalog

Mass katalog

Mass katalog velja od 10. 05. 2018 do razprodaje zalog.

Prelistajte novi Mass katalog in preverite najnovejše modne trende za letošnjo poletje. Za modno udobje letošnjega poletja bodo poskrbeli natikači, ki jih boste lahko obule k svoji poletni obleki. Izbirale pa boste lahko med takšnimi, ki jih krasijo volančki, pentlje, biseri, cvetlični potiski, zakovice, ljubki našitki in kristali. Mass katalog velja od 10. 05. 2018 do razprodaje zalog.

Mass katalog poletje – natikači priznanih blagovnih znamk Relance, Le Edo, Tamaris, Relance, Replay, Upcollection – za vsakogar nekaj. Tudi to poletje bodo ”in” sandali – kockasta peta si je izborila najbolj želeno mesto, ko je govora o poletnih sandalih. In, ker je prav peta kot naročena za razkazovanje modnih trendov, si letos omislite različice, oblečene v saten ali v semiš usnje z vezenim vzorcem, izdelane iz pleksi stekla in lesa, ali s peto, okrašeno z biseri in kristali. Če si to poletje želite vrtoglavih višin, pomislite na vedno aktualne sandale s polno peto. Sandalom z visoko in ozko peto nedvomno pripada naziv najbolj seksi sandal. Prepasane s številnimi trakovi ali zgolj s paščkom okrog gležnja, komaj čakajo, da jih obujete tako k džinsu kot k tesno oprijeti mini obleki.

Novi Mass katalog Poletje – japonke – brez njih ni poletja. Odštecvamo dni, ko bomo z njimi spet lovili sončne žarke na plaži. Le kako pa bi lahko preživeli prve poletne dneve brez špagaric? Tudi to sezono jih boste našli – obarvane v nevtralne barvne tone medtem, ko se detajli spogledujejo s hip folklorno in etno tematiko. Če želite biti športni in v trendu potem ne spreglejte udobnih natikačev s športnim značajem. Mokasini in platnena obutev pa se tudi to poletje spogleduje s klasično jadralsko obutvijo.

Vse aktualne kataloge trgovine Mass si lahko pogledate s klikom na Mass katalog, kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami artiklov za vas zbiramo v rubriki Obutev.

Mass katalog velja od 10. 05. 2018 do razprodaje zalog.