Mass katalog

Mass katalog

 

Mass katalog

Mass katalog velja za sezono pomlad 2016 do razprodaje zalog.

Novi Mass katalog – za novo pomladno kolekcijo so v trgovinah Mass pripravili modno kampanjo, ki bo zagotovo obračala poglede. Mass katalog velja za sezono pomlad 2016 do razprodaje zalog.

Prelistajte novi Mass katalog v katerem Vas čaka fatalna Severina, ki je kot glavna zvezda kampanje s sloganom ‘Odkrij svojo strast’ pred kamero s svojo neustavljivo privlačnostjo ustvarila izjemne podobe novih modnih zapovedi obutve. Kot prava modna kameleonka se je popolnoma vživela v vse navdihujoče modne stajlinge, katerih zvezda je trendi Mass obutev. Severina je ponovno z največjim veseljem prepoznaven obraz Massa, ki ženskam vsako sezono prinaša najnovejše svetovne trende in izjemno paleto kakovostne modne obutve.

Na njenih dolgih nogah lahko občudujete največje modne trende, med katerimi izstopajo sijoče metalne barve, razni detajli v obliki čipke, luknjic in resic ter športni šik modeli obutve. Severina je navdušena nad salonarji s kristalčki na prefinjenem vzorcu v obliki čipke, prevzele pa so jo tudi petke z igrivimi resicami in modne superge v izstopajoči zlati barvi.

Severinin izbor najdete, če prelistate novi Mass katalog, vsi modeli pa Vas čakajo na policah v trgovinah Mass, poleg ostale pestre ponudbe modne obutve priznanih blagovnih znamk.

Vse kataloge trgovine Mass spremljajte še naprej na Mass katalog, vse kataloge s ponudbami modne obutve za Vas zbiramo v rubriki Obutev.

Mass katalog velja za sezono pomlad 2016 do razprodaje zalog.