Mass katalog

Mass katalog

 

Mass katalog

Mass katalog velja za sezono pomlad in poletje 2016 do razprodaje zalog.

Izšel je novi Mass katalog – prva MASSstyle revija, ki Vam prinaša najnovejše trende. Z novim Mass katalogom Vam predstavljajo novo kolekcijo pomlad/poletje 2016 na edinstven način. Mass katalog velja za sezono pomlad in poletje 2016 do razprodaje zalog.

Prelistajte novi Mass katalog in obiščite najbližjo prodajalno ter uživajte v ponudbi številnih priznanih znamkah obutve in obutvi blagovne znamke Mass, ki Vas razveseljuje že kar 25 let, z leti pa je postala pojem za kakovostno in raznoliko obutev, ki bo brez dvoma še naprej razveseljevala tudi tiste z najzahtevnejšim okusom. To pomlad in poletje Vas bodo v trgovinah Mass razveselili z najbolj trendi športno obutvijo, ki že dolgo ni rezervirana samo za športna igrišča. Prav lahko se Vam zgodi, da boste to leto pete zamenjali z novimi pisanimi, svetlečimi in modno oblikovanimi športnimi copati, katere modele boste našli v trgovine Mass. Seveda pa niso v Massu pozabili niti na ženstvene trende, ki v svet obutve ponovno vračajo vitke in visoke pete, zašiljene konice, sijoče kristale, metalne odtenke, lasersko oblikovane luknjičaste vzorce, barve in letos izjemno priljubljene čipke.

Novi Mass katalog pa seveda vsebuje pestro ponudbo športnih čevljev z ravnim podplatom, najdete pa tudi trendi različice moških čevljev, pestro ponudbo špagaric in modnih natikačov s katerimi boste zadovoljile vse kriterije po udobju.

Vse kataloge trgovine Mass spremljajte še naprej na povezavi Mass katalog, kataloge trgovcev s ponudbami modne obutve za Vas zbiramo v rubriki Obutev.

Mass katalog velja za sezono pomlad in poletje 2016 do razprodaje zalog.