Mass katalog

Mass katalog

 

Mass katalog

Mass katalog velja za sezono zima 2017 do razprodaje zalog.

Izšel je novi Mass katalog – prelistajte ga in poiščite najljubše: glavne trende in zapovedi za obutev jesensko-zimske sezone na modnih fotografijah prikazuje fatalna muza Massove kampanje ‘Bodi izven okvirjev’. Mass katalog velja za sezono zima 2017 do razprodaje zalog.

Novi Mass katalog zaznamujejo mehki detajli –  zimsko modno zgodbo krasijo čudoviti dodatki v obliki puhastih cofkov, mehkih obrob in podlog ter skuštranih dekorativnih jezikov iz umetnega krzna. Za činite novo sezono z vsaj enim parom ”kosmatincev”. S toplo umetnim krznom so podloženi udobni zimski gležnjarji, ki jih lahko brez težav nosite tudi v družbi z bolj elegantnimi oblačili.  In čeprav gre za obutev, primerno za nizke temperature, ob pogledu na privlačne fotografije vročina kar naraste. Dolge noge priljubljene Severine idealno dopolnjuje nepogrešljiva obutev sezone, ki jo lahko najdete na Massovih policah po vsej Sloveniji. Letos enostavno ne morete mimo visokih škornjev čez koleno, ki so letos v Massu izredno raznoliki, brez pete, z visoko tanko ali debelo peto in takšni v posebnih materialih, kot je semiš, pletenine in jeans. V omari ne smejo manjkati tudi bulerji z debelo peto in kovinskimi dodatki, Severina pa se je navdušila še posebej nad toplimi gležnjarji z letošnjim top dodatkom – umetnim krznom, ki se bohoti iz notranjosti čevlja navzven.

Prelistajte novi Mass katalog in uživajte v izbranih ponudbah. Zimska obutev v Massu je letos vse prej kot dolgočasna, vi pa boste v njej lahko ustvarjali neomejene stilske kombinacije. Vse aktualne kataloge trgovine Mass si lahko pogledate s klikom na povezavo Mass katalog, kataloge trgovcev s ponudbami čevljev boste našli v rubriki Obutev.

Mass katalog velja za sezono zima 2017 do razprodaje zalog.