Merkur katalog

Merkur katalog

Merkur katalog

Merkur katalog velja od 29.05. do 10.06.2024.

Od 29. maja do 10. junija 2024, oz. do prodaje zalog, vas v trgovinah Merkur pričakujejo izjemne ugodnosti za dom, vrt in mojstre. S prenovljenim programom zvestobe MERKUR Zate boste lahko uživali še večje ugodnosti in takojšnje popuste.

Vrtne garniture: Pripravite svoj vrt na poletje z našimi vrtnimi garniturami. Odlične cene in široka izbira vam omogočajo, da najdete pravo garnituro za svoje potrebe.
Kosilnice: Izberite kvalitetne kosilnice, ki vam bodo olajšale vzdrževanje trave na vašem vrtu. Sedaj po posebnih cenah in s takojšnjim popustom.
Orodje za mojstre: Merkur ponuja široko paleto orodja za vse vrste domačih projektov. Kvalitetno orodje, ki bo zadovoljilo potrebe tako profesionalcev kot tudi ljubiteljskih mojstrov.

S programom zvestobe MERKUR Zate boste takoj ob pridružitvi prejeli personalizirane ugodnosti, ki vam omogočajo do 4 % dobroimetja ob vsakem nakupu, kar se vam odšteje pri naslednjem nakupu. Poleg tega lahko koristite kupone s popustom do 15 % na izdelek po vaši izbiri.

Vabljeni v trgovine Merkur, kjer vas čaka bogata ponudba izdelkov za vsak dom, vrt in mojstre, skupaj z odličnimi ugodnostmi.