Muller katalog

Muller katalog

Muller katalog

Muller katalog Lifestyle velja do 28. 2. 2023.

Novi Muller katalog Lifestyle – močna čustva, zdaj je pravi čas za nov začetek. Muller katalog Lifestyle velja do 28. 2. 2023.

Prelistajte novi Muller katalog Lifestyle in uživajte v branju. Novo leto seveda pomeni tudi novo številko revije Lifestyle. V letu 2023 vas zopet pričakuje veliko vznemirljivih vsebin, nasvetov in novih izdelkov. Veselite se lahko na primer novih dišavnih kreacij, ki zaradi svoje urejenosti dajejo prostor svežim idejam in so seveda tudi odlično darilo za Valentinovo. Ugotovite, kako se spanec spremeni v pravi lepotilni spanec in zakaj lahko zdaj koži in lasem namenite malo več nege. Prav tako v naši osrednji zgodbi pojasnjujemo, kako prepoznati, kaj si resnično želite. Če ste to našli, se veselimo, da vam bomo s številnimi drugimi nasveti za zdravje in nego telesa pokazali pot do zdravega in razburljivega leta 2023. Da vam ob samem začetku res ni treba ostati brez ničesar, imajo v drogeriji Muller za vas številne razburljive nove izdelke, s katerimi lahko vi in vaša družina odpravite še zadnji delček zimske utrujenosti.

Muller katalog Lifestyle vam prinaša sanje o pomladi, priljubljene stile in seznam želja za razburljiva odkritja, impresivne dišave za skrivnostne novosti, vse za lepotni spanec, izdelke za nego kože okoli oči, priljubljene dišave –  zimske arome, učinek dišav, nasvete za trenutke dobrega počutja, lepota iz narave, rdečilo, maske za lase, vse za nego kože in za zdravo lasišče.

Vse aktualne kataloge drogerije Muller si lahko pogledate s klikom na povezavo Muller katalog, kataloge trgovcev s ponudbami kozmetike za vas zbiramo v rubriki Kozmetika.

Muller katalog Lifestyle velja do 28. 2. 2023.