Oriflame katalog

Oriflame katalog

Oriflame katalog

Oriflame katalog velja od 20.06. do 10.07.2024.

Ekskluzivna Oriflame ponudba za vašo poletno zapeljivost
Čutni Šepet – Zapeljive dišave

Razkrijte svojo okrepljeno čutnost s parfumsko vodo Whispers of Me. Ta dišava je zasnovana za tiste, ki želijo izžarevati samozavest in eleganco. S svojo edinstveno mešanico cvetličnih, lesnih in mošusnih not bo vsak dišeč šepet prebujal vašo čutnost in puščal trajen vtis. Na voljo je tudi vzorček s kartico, da se prepričate, da vam bo dišava popolnoma ustrezala.

Preizkusite pred naročilom! Če niste prepričani, da vam bo dišava ustrezala, naročite vzorček za samo 0,30€ (1 ml). Izdelek ima zelo visoko koncentracijo dišave in je obstojen do 8 ur.
Posebna ponudba: brezplačni balzam ob nakupu dišave

Ob naročilu parfumske vode Whispers of Me (50 ml) za 24,99€, prejmete katerikoli balzam s strani 5 popolnoma brezplačno. Balzami so idealni za nego vaših ustnic, še posebej v poletnih mesecih, ko potrebujete dodatno vlaženje in zaščito.
Poletne barve in sveži odtenki

Privoščite svojim nohtom, ustnicam, očem in trepalnicam sveže poletne odtenke po nepozabnih cenah. V katalogu najdete več kot 50 različnih barv, ki bodo poskrbele za popoln poletni videz.
Ekskluzivna cena: 50% ceneje

Izkoristite priložnost in pridobite popust ob nakupu dveh dišav iz Oriflame kolekcije. Poskrbite, da bodo vaše počitnice nepozabne z izdelki z razkošnimi vonji, ki vas bodo spremljali na vsakem koraku.

Ne zamudite te priložnosti in si zagotovite svoje izdelke iz kataloga že danes.