Pepco katalog

Pepco katalog

Pepco katalog

Pepco katalog velja od 04.08. do 10.08.2022.

Prelistajte novi Pepco katalog začutite kakovost in doživite ceno: oblačila za otroke velikosti: 104–134 cm, na voljo: pajkice iz bombaža, z dodatkom elastana, za deklice – 4 €, spodnji del trenirke 100 % bombaž, za dečke – 6 €, jopa s kapuco 100 % bombaž, za deklice ali za dečke – 7 €. Pepco katalog velja od 4. 8. do 10. 8. 2022.

Pepco katalog: poletne počitnice se hitro iztekajo in čas je, da otroke počasi pripravimo na vrnitev v šolo. V novi Pepco ponudbi najdete vse potrebno, da bodo lahko veselo zakorakali v šolske klopi. Izberite pisan nahrbtnik za samo 5 €, steklenico ali termo lonček z motivi Minionov za 10 €, ki ga bodo z veseljem uporabljali tako v šoli kot tudi v prostem času. Da pa bo sendvič za malico še bolj okusen, jim ga shranite v posodo s potiskom malih rumenih bitij. Živahne Minione najdete tudi na številnih drugih dodatkih in oblačilih za otroke. Minioni so že prispeli v PEPCO in popestrili kolekcijo oblačil za otroke! Kosi, kot so puloverji iz bombaža za 9 €,  majice in hlače že za samo 5 €, bodo otrokom zagotavljali udobje in jim prinesli ogromno veselja. Preverite pa tudi ponudbo dodatkov za otroško sobo, s katerimi boste najmlajšim ustvarili prijeten kotiček za počitek.

Vse aktualne kataloge trgovine Pepco si lahko pogledate s klikom na povezavo Pepco katalog, kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami za vas zbiramo v rubriki Oblačila.

Pepco katalog velja od 4. 8. do 10. 8. 2022.