Pepco katalog

Pepco katalog

 

Pepco katalog

Pepco katalog Božična pravljica velja od 14. 12. do 24. 12. 2020.

Pepco katalog Božična pravljica – ideje za darila in dekoracijo. Božična darila za otroke: poučna mizica-boben, z zvokom in možnostjo nastavitve glasnosti, lahko se obesi na posteljico, rožnata ali zelena, premer: 30 cm za 12 €, Tabla za pisanje s kredo ali za pripenjanje magnetov Pujsa Pepa, v kompletu pisalo, kreda, pribl. 100 magnetov in gobica za 10 €. Pepco katalog Božična pravljica velja od 14. 12. do 24. 12. 2020.

Prelistajte novi Pepco katalog Božična pravljica v katerem med drugim: gradbene kocke, na voljo: gasilni avto ali kamion z živalmi 10 €, pametni telefon za malčka, z zvokom in oglašanjem živali, rožnat ali moder 5 €, Traktor s kmetom, štiri živali, dve prikolici, z zvoki in oglašanjem živali, baterije naprodaj ločeno 17 €, dirkalna steza, lesena, s tremi avtomobilčki 7 €, komplet za urejanje nohtov s sušilnikom za nohte na baterije, z dodatki in tremi laki za nohte 7 €, kužek ali samorog, poučna igrača, z zvokom, na kolesih, baterije so priložene 7 €, kuhinja s pulti in dodatki, z zvokom in lučko, rožnata ali zelena 20 €, voziček s sladoledom, z zvokom, v kompletu modelčki za sladoled, lučke in nalepke 10 €, blagajna, elektronska, s čitalnikom in dodatki, z zvokom, rožnata ali modra 15 €, umivalnik, v kompletu posoda, jedilni pribor in gobica, pipa, ki deluje na baterije 12 €, komplet Enchantimals tropska kavarna s punčko in dodatki 33 €, komplet tovarna slaščic s štirimi posodicami z dišečim plastelinom in dodatki za izdelavo balonov 7 €, plišasti samorog, mavričen ali rožnat, dolžina: 80 cm 12 €, punčka Zuzanna v kompletu s konjem in dodatki 10 €, avto s pošastjo v kletki, z zvokom in lučkami, v kompletu dinozaver ali vesoljček 12 €, majica z dolgimi rokavi za dečke, božična 2, 50 €, pajac za deklice, božični iz velurja 5 €.

Vse aktualne kataloge trgovine Pepco spremljajte še naprej skupaj z nami na povezavi Pepco katalog, kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami artiklov za vas zbiramo v rubrikah Oblačila, Otroci in Notranjost.

Pepco katalog Božična pravljica velja od 14. 12. do 24. 12. 2020.

Kataloge s ponudbami za božič 2020 najdete v kategoriji Božič 2020.