Rašica katalog

Rašica katalog

Rašica katalog Jesen zima 2014/15

Rašica katalog velja sezonski do razprodaje zalog.

Pred Vami je novi Rašica katalog jesen zima 2014/15 – poletje se je že prevesilo v jesen, jutra so vse hladnejša in vsak dan posebej se zdrznemo pred omaro, da nam manjka kakšen dober, topel »kos« oblačila. Pri tem Vam z veseljem in strokovnimi nasveti lahko pomagajo v trgovini Rašica. V prodajalni je zavel svež jesenski veter z novo kolekcijo jesen zima 2014/15.

Prelistajte Rašica katalog jesen zima, kot se spreminjajo barve jeseni se  dopolnjujejo tudi pletenine iz trgovine Rašica, ki spomnijo na barve jesenskega listja: objele Vas bodo bordo, olivna in zlato rumena kombinacija. Pri bolj umirjenih barvah pletenin, kot so topli peščeni toni, lahko kot kombinacijo izberete torbe igrivih cvetličnih vzorcev. Navdušeni pa boste tudi nad barvami svetlih pastelov, nežna sivo roza popestrena z ženstveno čipko je  prava paša za oči. Elegantna, lahkotna, kar vabi v objem.

Lepi in elegantni vzorci ženstvene čipke bodo krasili tudi posebne kose večernih oblek, za posebne priložnosti pa  ne spreglejte elegantnih bleščečih puloverjev in pletenin z dodanimi kristali Swarovski.

V letošnji jeseni in prihajajoči zimi Vas bodo toplo grele še posebej prijetne, mehke pletenine z dodatkom elastina, nekaj posebnega pa boste v novem Rašica katalogu prav gotovo našli tudi Vi. Ko se ob mraku prižgejo luči v mestu, ta zažari v vsej svoji lepoti. Živahne barve svetilk in lučk, ki spomnijo na nočni utrip mesta bodo v sivi zimi prav prijetno grele ne le Vas, temveč tudi vaše najbližje. Za vse ljubitelje modnih pletenin,  ki radi nosite manj živahno, enostavno, pa vseeno modno in elegantno, Vas bo v tej jeseni in zimi očarala iskana, vedno atraktivna črno bela kombinacija pletenin z dodatki torb, šalov in rokavic v močnih barvah. Navdušili vas bodo pleteni dvodelni kompleti v drobnih pike in pepita vzorcih, več kot odlično ponudbo najdete v ponudbi, ki jo vsebuje Rašica katalog.

Blagovna znamka Rašica ima svojstven stil, ki ni zgolj formalen, je pa sproščen, udoben in hkrati moden in eleganten.  Zaupanja so vredni že 60 let, zato se veselijo vsakega Vašega obiska.

Za aktualno jesensko ponudbo prelistajte Rašica katalog jesen zima 2014/15, vse ponudbe trgovine Rašica boste lahko spremljali na povezavi Rašica katalog, vse ponudbe trgovcev z oblačili si lahko pogledate v rubriki Oblačila.