Salon Creatina katalog

Salon Creatina katalog

 

Salon Creatina katalog

Salon Creatina katalog velja od 16.09. do 31.12.2013.

Predstavljamo nov Salon Creatina katalog, ki velja od 16.09. do 31. 12. 2013. V novem Salon Creatina katalogu ne spreglejte akcijskih cen zaves.

Ta teden v Salon Creatina zavese s kar do 30 % popustom, nudijo pa tudi ponudbo izmere zaves na domu. Zavese in preproge so najboljša kombinacija, tega se zavedajo tudi v Salonu Creatina, v katerem boste našli največjo izbiro preprog in zaves na enem mestu. 15.000 preprog in 1.120 različnih vzorcev zaves vam nudi izjemno priložnost, da izberete najboljšo, oziroma najbolj pravo kombinacijo za svoj dom. V ponudbi, ki jo nudi Salon Creatina, boste našli plise zavese, ki so idealne za kuhinje, pa tudi za vse ostale prostore. Uravnavati se ji da po želji na različne pozicije. Pri njih imajo najnovejše stroje, zato so njihove zavese izjemno natančno izdelane, za še večjo natančnost, pa jih pridejo izmerit kar na dom. Za vas imajo aluminijaste profile, lesene in barok karnise in najnovejše tehnološke rešitve, panelne in lamelne sisteme. Salon Creatina katalog ima poleg zaves ponudbo dnevno nočnih plisejev, roloje in pliseje za vsa strešna in mansardna okna, kombinacijo klasičnih in modernih zaves, ki so enostavne za vzdrževanje oziroma za pranje. Njihova ponudba so tudi elektro roloji na daljinsko upravljanje, ki imajo kar 4 letno garancijo na vse mehanizme. Senčila za pisarne in objekte s certifikati pa vam pridejo tudi montirati.Ne le na dom, panelne, lamelne zavese in roloje, vam pridejo izmeriti tudi v pisarno. Roloje, lamelne zavese ali panelne zavese, nudijo vam najnovejše trende za v pisarno, poleg izmere, pa vam pridejo izbrano tudi montirati. Pri izmeri na domu ali pri izmeri v pisarni boste v Salonu Creatina deležni posebne ugodnosti pri nakupu. Salon Creatina in njihovi strokovnjaki natančno izmerijo prostor in okna, za čim ustreznejšo izbiro ter usklajenost karnis, zaves in dodatkov s prostorom.

Salon Creatina kataloh je navdih urejenega doma, zato še naprej spremljajte njihovo ponudbo na https://vsikatalogi.si/salon-creatina, ne spreglejte pa tudi ponudbe drugih https://vsikatalogi.si/dom-in-vrt .