Sam katalog

Sam katalog

 

Sam katalog galerija kopalnic in lesa

Sam katalog galerija kopalnic in lesa velja do razprodaje zalog.

Izšel je novi Sam katalog galerija kopalnic in lesa, prelistajte ga in preverite njihovo aktualno ponudbo izdelkov po cenovno dostopnih cenah.

Sam katalog galerija kopalnic in lesa tokrat vsebuje veliko izbiro najlepših keramičnih ploščic, sanitarne keramike, kopalniškega pohištva, kopalniških dodatkov, armatur, gotovih parketov, laminatov, vinil, tapet, foto tapet.

Prelistajte novi Sam katalog galerija kopalnic in lesa, velika izbira vas bo napolnila z domišljijo. V aktualnem Sam katalogu ne spreglejte; Marazzi Italia-ConCreta ponudba stenskih ploščic, ki navdihnejo s svojo čistostjo, videzom gline, odražajo naravne in elegantne odtenke,  Marazzi Španija s ponudbo ploščic Target, Sunny, Fiesta, Gorenje kopalniško pohištvo s ponudbo stenskih ploščic Vella, Kroma in Flanell, ploščice Sanchis s prerojeno močjo kopalnice, z vrhunsko izpeljanimi detajli, minimalistično oblikovanje do večne klasike. Preverite ponudbo Sam katalogain keramičnih ploščic po ugodnih cenah; Idea, poživljujoč vrelec idej in dobrega počutja, ABK, kopalnica se odpirapretaka in zliva v ključni bivalni prostor.

Novi Sam katalog galerija kopalnic in lesa poleg velike ponudbe keramičnih ploščic vključuje še kopalniško pohištvo z jasnimi linijami in barvnimi kombinacijami, ki rišejo prostor modernega navdiha, sodobno keramiko sodobnega italijanskega dizajna s čistimi in s ravnimi linijami. V vseh trgovinah Sam imate možnost 3D računalniškega izrisa kopalnice. Preverite ponudbo ploščic, ki jih v Samovih trgovinah dobite takoj, ponudbo gotovih parketov, talnih oblog, ki dajejo prostoru osebni pečat, ponudbo laminatov in vinilov, talnih oblog, ki dajejo občutek prijetnosti lesa ali keramike ter ponudbo tapet, foto tapet in nalepk-preverite ponudbo znova modernih tapet, ki poživjo stene v spalnici ali v dnevni sobi.

Prelistajte novi Sam katalog galerija kopalnic in lesa, za celotno ponudbo kliknite sem SAM katalog, če pa vas zanima kaj nudijo drugi, pa lahko to preverite v naši rubriki Notranjost.