Spar in Interspar akcija

Spar in Interspar akcija

Spar in Interspar akcija

V torek,  28.  2. 2023 boste vsi upokojenci s SPAR plus kartico prejeli 10% popusta na celoten nakup.  Akcija velja v vseh trgovinah Spar in Interspar v Sloveniji.
– 10 % popusta za upokojence je možno uveljavljati le z urejenim statusom na SPAR plus kartici enkrat v dnevu. Upokojenci lahko ob prvem nakupu v dnevu s SPAR plus kartico uveljavljate 10 % popusta pri blagajnah v trgovinah Spar, Interspar in Spar partner. 10 % popusta velja tudi ob naročilu izdelkov v spletni trgovini SPAR Online. Ko uveljavljate 10 % popusta za upokojence, ne morete hkrati uveljavljati Joker popusta.

10 % popusta NE VELJA za tobačne izdelke, časopise, revije, povratno embalažo, nakup vinjet, SPAR darilnih kartic, izdelkov blagovne znamke Tchibo, nakup ali polnjenje Urbane, polnitve za mobilne telefone (SPAR Mobil, Mobi, Bob, Izi mobil, A1-Simpl), ob nakupu SIM kartic mobilnih operaterjev, plačilo položnic, darilnih paketov Zvezdar, Selectbox, Selectcard in izdelke iz promocije »Štartaj, Slovenija!«. Popusti ne veljajo v trafikah Spar ali Interspar in za pravne osebe ter samostojne podjetnike. Na podlagi Zakona o enotni ceni knjige (Uradni list RS, št. 11/2014) za knjige, ki so v Republiki Sloveniji na podlagi evidence Javne agencije za knjigo Republike Slovenije v prodaji prvih šest mesecev in se nahajajo na seznamu v naših poslovalnicah ter na spletni strani www.spar.si, ni mogoče uveljavljati kakršnegakoli popusta ne glede na vrsto, obliko in obseg katerekoli oglaševane prodajne akcije v družbi Spar Slovenija d.o.o.. Popust se lahko koristi le za prodajo v količinah, ki so običajna za gospodinjstva.

Za celotno akcijsko ponudbo spremljajte aktualne kataloge na povezavah Interspar katalog in Spar katalog, vse aktualne dnevne akcije za Vas zbiramo v rubriki Dnevne akcije.

Spar in Interspar akcija

Spar in Interspar akcija