Spar in Interspar katalog

Spar in Interspar katalog

Spar in Interspar katalog

Spar in Interspar katalog velja od 05.06. do 18.06.2024.

Od srede, 5. junija 2024, vas v trgovinam Spar in Interspar pričakuje izjemna ponudba svežih in kakovostnih izdelkov po znižanih cenah.

Mladi slovenski krompir, 1 kg: Za vse ljubitelje sveže zelenjave, zdaj po akcijski ceni 0,99 EUR s SPAR plus kartico. Uporabite ga za pripravo okusnih solat ali prilog.

Paradižnik Grapolo, 1 kg: Svež in sočen paradižnik je idealen za pripravo solat ali kot dodatek k različnim jedem. S SPAR plus kartico ga lahko dobite za samo 1,39 EUR.

Piščančje krače ali stegna IK, postrežno, 1 kg: Odličen za pečenje ali pripravo na žaru. S SPAR plus kartico ga dobite po neverjetni ceni 3,99 EUR.

Sladoled Planica, več okusov, Ljubljanske mlekarne, 2 l: Ohladite se s slastnim sladoledom za samo 4,78 EUR s SPAR plus kartico.

Čokolino Podravka, 1.8 kg: Priljubljena otroška kaša zdaj po akcijski ceni 12,99 EUR s SPAR plus kartico. Idealna za hiter in okusen zajtrk.

Pivo Union, svetlo, 4.9 % alk., pločevinke, 6 x 0.5 l: Popolno za poletno osvežitev, zdaj po ceni 6,19 EUR s SPAR plus kartico.

Mehčalec Ornel, več vrst, 1.6 l: Poskrbite za mehko in dišeče perilo po ugodni ceni 3,49 EUR s SPAR plus kartico.

Ne zamudite te priložnosti in si zagotovite svoje najljubše izdelke po izjemnih cenah.