Spar in Interspar katalog

Spar in Interspar katalog

Spar in Interspar katalog

Spar in Interspar katalog velja od 12.06. do 25.06.2024.

In Spar in Interspar katalogu si ogledate aktualno ponudbo, veljavno do 24. 6. 2024. Spar in Interspar su pripravili nekaj izjemnih izdelkov, ki bodo popestrili vaše poletne dni:

Marinirano piščančje meso s kostjo: Na voljo postrežno ali pakirano. Idealno za žar s prijatelji. S SPAR plus kartico je cena znižana za 30%.

Svinjski kare brez kosti: Odlično za hitro in okusno kosilo. Redna cena je 10,49 EUR, s SPAR plus kartico pa kar 47% ceneje – samo 5,49 EUR.

Nogometni kruh iz Pekarne Spar: Okusna izbira za vsakodnevne prigrizke. Redna cena je 3,69 EUR, s SPAR plus kartico pa le 2,95 EUR.

Sončnično olje Zvijezda, 1 l: Popolno za vse vaše kuhinjske potrebe. Redna cena je 2,48 EUR, s SPAR plus kartico pa kar 45% ceneje – samo 1,35 EUR.

Kokošja pašteta Argeta, 95 g: Okusna in priročna izbira za hitre obroke. S SPAR plus kartico je cena znižana za 35%.

NIVEA Sun izdelki: Poskrbite za svojo kožo s popustom na celotno linijo izdelkov.

Poleg tega ne pozabite na ponudbo svežega sadja, kot so slovenske maline, jagode in sibirske borovnice, ki vas bodo navdušile s svojo svežino in okusom.

Za ljubitelje žara tudi je posebna ponudba: goveji burgerji Red Angus, svinjski kare v marinadi, BBQ klobase in čevapčiči ali pleskavice, vsi po znižanih cenah s SPAR plus kartico.

Ne spreglejte tudi popusta za upokojence in kuponov ugodnosti na zadnji strani kataloga.