
Spar in Interspar katalog
Spar in Interspar katalog
Spar in Interspar katalog velja od 10.12. do 31.12.2025.
V prazničnem času, ko se dom napolni z vonjem toplih začimb, pričakovanjem in željo po razkošnih okusih, katalog Spar – Vrhunsko vsak dan, veljaven od 10. 12. 2025, ponuja izbrane izdelke priznanih slovenskih chefov. Vsak izdelek je ustvarjen z namenom, da praznične trenutke povzdigne na višji nivo – bodisi pri domači pogostitvi, decembrskem obdarovanju ali skrbno pripravljenem prazničnem meniju.
Za sladek začetek ne sme manjkati Chefov panettone z rozinami in kandirano pomarančo, ekskluzivno izpod rok Uroša Fakuča. Bogata tekstura in naravna aroma svežega testa ustvarita popolno kombinacijo z jutranjo kavo ali kot elegantno darilo. Cena s SPAR plus kartico znaša 19,99 € (redna 24,99 €). Prav tako navduši Chefov piščanec, polnjen z dimljeno panceto, brusnicami in kostanjem, mojstrovina Gregorja Vračka, ki za le 6,99 € ponuja pravo gurmansko doživetje – idealno za slavnostno večerjo brez dolgotrajne priprave.
Za ljubitelje tradicionalno dišečih sladic so tu praznični medenjaki (150 g, 5,39 €) ter Chefovi medenjaki Uroša Štefelina (150 g, 9,89 €), ročno izdelani in preverjeni na Biotehniški fakulteti. Ob njih se odlično poda sirup jabolko & cimet (500 ml, 6,46 €), ki v vročem čaju, kuhanem vinu ali pri peki ustvari popolno praznično aromo.
Posebno mesto ima izjemno bogata Chefova potica lešnik–oreh (1 kg, 12,59 €), izdelana po tradicionalni recepturi, s 70 % polnila ter brez palmovega olja. Prav tako navduši Cheesecake–mango Uroša Fakuča (1,3 kg, 22,99 €) – osvežujoč, kremast in idealen za zaključek praznične večerje. Za hitro pripravljene poslastice pa sta na voljo tudi sadni kolač Hiše Denk (400 g, 12,99 €) ter jabolčni zavitek Gregorja Vračka (260 g, 2,89 €).
Praznična miza naj bo dopolnjena tudi z izbranimi sestavinami. Borovnice (175 g, 2,99 €) in jagode (400 g, 3,99 €) so odlične za sladice, dekoracijo tort ali sveže sadne koktajle. Za mesne jedi pa katalog ponuja visokokakovostne izdelke z jasno označeno slovenskostjo – marinirana svinjska krača Uroša Štefelina (1 kg, 12,99 €) ter jagenjček mariniran s chefovimi začimbami Gregorja Vračka (1 kg, 25,49 €). Za predjed ali gurmanski prigrizek pa je odlična izbira pašteta iz krškopoljskega prašiča (130 g, 2,89 €) ali suha klobasa z orehi ali brinom Uroša Fakuča (1 kg, akcijska cena).
Za piko na i prazničnega vzdušja je tu še Radgonska penina Srebrna v različnih sortah, po izjemni ceni 5,99 €, ki bo poskrbela za popoln praznični nazdravljaj.
/rating_off.gif)