Tedi katalog

Tedi katalog

 

Tedi katalog Izdelki iz stalne ponudbe

Tedi katalog Izdelki iz stalne ponudbe velja do razprodaje zalog.

Tedi katalog Izdelki iz stalne ponudbe – stalne prodajne uspešnice, ki jih najdete v diskontnih trgovinah Tedi že od 1 € naprej.

Tedi katalog Izdelki iz stalne ponudbe vsebuje ponudbo pisarniškega materiala: blok s spiralo po 0, 65 €, škarje 17 cm po 1 €, spenjač po 1 €, luknjač sive ali črne barve po 1 €, samolepilni lističi po 1 €, korekturni trak, 2 kosa v zavitku, za zavitek 1 €, pisemske ovojnice 40 ali 50 kosov v zavitku, 1 € za zavitek, srednje kuverte, 20 kosov v zavitku po 1 € za zavitek.

Prelistajte novi Tedi katalog Izdelki iz stalne ponudbe, v njem boste našli številne prodajne uspešnice, med drugim izdelke iz stekla; steklena posoda po 0, 35 €, posodica za sol ali poper po 0, 60 €, sladkornica po 1 €, kozarec Latte Macchiato po 1 €, posoda za shranjevanje po 1, 75 €, posoda za bonbone po 2, 75 €. Multimedija – mono baterije za zavitek 1 €, mignon baterije za zavitek 1 €, baby baterije 1 € za zavitek, prazni ovitki za zavitek po 1 €, torbica za CD-je po 1 €, razdelilec s tremi vtičnicami po 3, 50 €, HDMI – kabel po 4, 50 €, USB-podaljšek po 1, 75 €, zvočnik z usb priključkom po 5, 50 €.

Novi Tedi katalog Izdelki iz stalne ponudbe vsebuje kar nekaj prodajnih uspešnic, med drugim tudi kar nekaj izdelkov za kozmetiko in nego: kozmetična torbica po 1 €, umetne trepalnice za par 1 €, pilica za nohte za komplet 1 €, lak za nohte po 1 €, nalepke za nohte po 1 € za zavitek, umetni nohti za zavitek 1 €, ščipalke za nohte 1, 75 € za zavitek.

Prelistajte novi Tedi katalog Izdelki iz stalne ponudbe, za celoten pregled katalogov diskontne trgovine Tedi kliknite na povezavo Tedi katalog , če pa Vas zanima kakšna je ponudba drugih, jo boste našli v rubrikah Kozmetika in Tehnika.