Tedi katalog

Tedi katalog

Tedi katalog Izjemna cena

Tedi katalog Izjemna cena velja od 9.12 do razprodaje zalog

Pred vami je novi Tedi katalog Izjemna cena, ki pride v veljavo z 9.12, zato pohitite, bodite prvi, ki boste spoznali njegovo ugodno ponudbo in bodite pripravljeni za obisk diskonta Tedi, diskonta v katerem vas čaka nora ponudba, že od 1 € dalje.

Izjemne cene, ki jih vsebuje Tedi katalog vas ne bodo razočarale, saj boste v njem našli številne izdelke, ki bodo razveselili vas in vaše najbližje. Tokrat v Tedi katalogu ne spreglejte naslednje ponudbe; izjemna cena sklede s pokrovi 3 kosi v kompletu za 4, 50 €, posode za shranjevanje 6 kosov v kompletu 4, 50 €, nakupovalna košara izdelana v Nemčiji po 4, 50 €, energetski napitek 1 €, pas v različnih izvedbah 1 €, plastični namizni prt 1 €, nogavice 3 pari v kompletu 2, 25 €, ročni mešalnik za mešanje in gnetenje za 5, 50 €, grelnik za vodo s samodejnim izklopom za 5, 50 €.

Tedi katalog Izjemna cena vsebuje ponudbo, ki se ji prav gotovo ne boste mogli upreti; sušilnik za lase s funkcijo hladnega zraka za 5, 50 €, XXL Chips Mix za 2, 25 €. V novem katalogu, ki prihaja boste našli vse za praznične zabave in praznovanja, ki so že tik pred vrati; piščalke v roli, trakovi iz krep papirja, prašiček za srečo, pokalica za zabavo, klobuček, sprej z bleščicami za zabavo, baloni 12 kosov v zavitku, lasulja, klobuk z bleščicami, papirni trakci, kozarci za šampanjec, kozarci za žgano pijačo, nabodala za zabavo, papirnate serviete, je le nekaj izdelkov, za katere boste v Tedi diskontu odšteli en sam €, a si boste z njimi pričarali nepozabno zabavo.

Tedi katalog Izjemna cena-popestrite si praznične dni; ročna ura iz silikona z bleščicami za 5, 50 €, lisice s plišem in ključi za 2, 25 €, bandeau nedrček 3, 25 €, hlačke po 3, 25 €, ženska obleka za 12 €.

Prelistajte novi Tedi katalog Izjemna cena in se sami prepričajte o ugodni ponudbi. Za celotno ponudbo Tedi katalogov kliknite Tedi katalog   , če pa vas zanima kaj nudijo drugi preverite v naših rubrikah Oblačila in Notranjost.