Tedi katalog

Tedi katalog

 

Tedi katalog Jubilejni artikli

Tedi katalog Jubilejni artikli velja od 5. 5. 2014 do razprodaje zalog.

Prelistajte novi Tedi katalog Jubilejni artikli, v katerem najdete naslednjo ponudbo: obešalniki 10 kosov v zavitku, iz plastike 1 €, rednik z motivom po 1 €, brisače za goste 5 kosov v zavitku, 1 € za zavitek, vžigalniki 10 kosov v zavitku, 1 € za zavitek.

Tedi katalog tokrat vsebuje odlično ponudbo gospodinjskih izdelkov, aparatov in živil – vse to že od 1 € naprej: folija za ohranjanje svežine po 0, 65 €, papir za peko v listih 0, 65 € za zavitek, kuhinjski pripomoček iz poliamida različnih izvedb po 1 €, palični mešalnik z rezili iz legiranega jekla in z zaščito po 5, 55 €, posoda za shranjevanje 2 kosa v zavitku, v različnih barvah in velikostih 1 € za zavitek, lončki za pijačo 100 kosov v zavitku za samo 1 €, osvežilni napitki po 1 €, XXL Chips Mix za zavitek 2, 30 €.

Preverite odlične ponudbe jubilejnih artiklov, ki jih je tokrat za Vas pripravil diskont Tedi s odlično ponudbo izdelkov že od 1 € naprej: brisača za roke različnih barv po 1 €, garderoba za na vrata z 12 kavlji po 1 €, cvetlični lončki 8 kosov v zavitku 1 € za zavitek, nogavičke za dojenčke 3 kosi v zavitku za 1 €, otroške nogavičke 3 kosi v zavitku po 1 €, komplet za kopanje za 2, 30 €, bodiji za dojenčke 3 kosi v zavitku 5, 50 €, japonke 1 €, nogavice 3 pari v zavitku 2, 30 €, pas različnih barv in izvedb 1 €, kozmetična torbica 1 €, pramen las po 2, 25 €, pramen las s sponko 4, 50 €, obroč za lase 3, 25 €.

Tedi katalog Jubilejni artikli: cink- ogljikove baterije 1 €, lepilo, 3 kosi 1 €, sveča 1 €, plin za vžigalnik 1 €, sekundno lepilo 10 kosov 1 €, vložni predal 1 €. Prihaja poletje, z njim pa sveža ponudba v diskontu Tedi – prelistajte novi Tedi katalog in se prepričajte sami!

Preverite odlično ponudbo, ki jo vsebuje novi Tedi katalog, za celoten pregled katalogov Tedi kliknite Tedi katalog , če pa Vas zanima kakšna je ponudba drugih, jo boste našli v kategorijah Notranjost in Oblačila.