Tedi katalog

Tedi katalog

Tedi katalog

Tedi katalog Spomladansko prebujanje velja od 31.3.2014 do razprodaje zalog.

Izšel je novi Tedi katalog Spomladansko prebujanje, ki vsebuje naslednje ponudbe: pocinkano vedro različnih izvedb po 1 €, pocinkano vedro z držalom po 1 €, solarna svetilka z baterijo po 1 €, plastični namizni prt različnih barv in različnih vzorcev po 1 €.

Prelistajte novi Tedi katalog, v katerem boste našli odlične predloge za ugoden nakup: zapestnica za odganjanje komarjev 0, 60 €, past za ose 1, 50 €, mreža proti insektom po 1, 75 €, zajemalka po 1 €, orodje za vrtičkarje po 1 €, podloga za kolena po 1 €, pocinkano vedro po 1, 50 €, tablice za označevanje gredic 1 € za zavitek, vrtne rokavice z gumijastim premazom, ena velikost po 1 € za par, plastične vrečke za odpadke po 1, 75 €, pocinkano vedro z držalom po 2, 75 €, opora za vzpenjavke po 0, 65 €, upogljiva vezna žica je nekaj predlogov iz trgovin Tedi.

Preverite aktualne ponudbe, ki jih vsebuje novi Tedi katalog Spomladansko prebujanje in uživajte v naravi: ograja za gredice po 1 €, zaščitna mreža za ptiče po 1 €, komplet za gojenje rastlin 1 € za komplet, pocinkano vedro z držalom po 2, 25 €, bučka za vlaženje zemlje 3, 25 €, vrtni čevlji z bleščicami 3, 25 € za par, stojalo za rože po 3, 25 €, vrtni čevlji 5, 50 €, otroški vrtni čevlji 3, 25 €.

Tedi katalog, izjemne ponudbe, da bo na vrtu prava zabava; lončki za pijačo po 0, 35 €, skleda za solato 0, 35 €, vrtni okras, žuželke po 0, 65 €, odeja iz flisa po 2, 30 €, zaščitni pokrov pred insekti po 1, 75 €, slamice po 1 € za zavoj, solatni pribor po 1 €, blazina za stol po 10 €. Čas za žar, vse za moderno kuhinjo in vse za kolesarjenje, preverite aktualne ponudbe novega Tedi kataloga.

Prelistajte novi Tedi katalog Spomladansko prebujanje, za celoten pregled katalogov diskontov Tedi kliknite  Tedi katalog , če pa Vas zanima ponudba drugih, jo lahko najdete v naši rubriki Dom in vrt.