Tedi katalog

Tedi katalog

Tedi katalog Stalne prodajne uspešnice

Tedi katalog velja od 01. 05. 2015 do razprodaje zalog.

Novi Tedi katalog Stalne prodajne uspešnice –  akcijska ponudba stalnih prodajnih uspešnic v mesecu maju; vrečke za pasje iztrebke 0, 85 € za zavitek, žoga za živali po 1 €, pasja skleda po 0, 85 €, 24 kosov v zavitku – trakovi za žvečenje 1 €, vrv za igro 1 €, kost za žvečenje 1, 50 €, žoga za žvečenje 1, 50 €. Ker prihaja pomlad, ki je tako kot Vaš hkrati priljubljen letni čas Vaših pasjih ljubljencev zato prelistajte novi Tedi katalog, ki velja od 01. 05. 2015 do razprodaje zalog in je v veliki meri že na sami naslovnici namenjen ponudbi za pse.

Novi Tedi katalog v ponudbi, ki Vam bo pomagala do lepote: pletena košara različnih barv po 1, 75 €, brisalec za tuš kabino v različnih barvah po 1 €, WC ščetka 1 €, ploščata ali okrogla krtača za lase 1, 50 €, sponke za lase 1 € za komplet.

Prelistajte novi Tedi katalog in preverite aktualne stalne uspešnice iz priljubljene trgovine v kateri lahko kupite kakovostne izdelke že za samo 1 €; škatla za dekoracijo 1 €, slikarsko platno 1 €, lepilo za ustvarjanje 1 €, dekorativni kamenčki 1 € za zavitek, perle 50 kosov v zavitku za 1 €, migajoče oči 100 kosov v zavitku, samolepilne in različnih velikosti za 1 €.

Za celotno ponudbo prelistajte Tedi katalog Stalne uspešnice, vse kataloge iz diskontne trgovine Tedi najdete na povezavi Tedi katalog, vse kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami za Vas zbiramo v rubrikah Domače Živali in Notranjost.

Tedi katalog Stalne prodajne uspešnice velja od 01. 05. 2015 do razprodaje zalog.