Tupperware katalog

Tupperware katalog

 

Tupperware katalog

Tupperware katalog Ustvarjajte trenutke velja za leto 2021 do razprodaje zalog.

Tupperware katalog Ustvarjajte trenutke. Leta 1950 je imela Brownie Wise prvo predstavitev Tupperwarovih izdelkov. Browniejina zgodba je postala Tupperware zgodba: pomagati ženskam po vsem svetu k samozaupanju: v kuhinji, v svoji družini in svoji skupnosti. Tupperware katalog Ustvarjajte trenutke velja za leto 2021 do razprodaje zalog.

Novi Tupperware katalog za leto 2021; Pri Tupperwaru je bilo vodilo vedno »ponovno uporabi, recikliraj, zmanjšaj«. Zdaj pa je pozornost še bolj usmerjena v prihodnost obnovljivosti. Naši izdelki nadomeščajo izdelke iz plastike za enkratno uporabo, ki škodujejo naravi in življenju v njej. Mi ustvarjamo inovativne izdelke iz recikliranih materialov; vključno s Tupperwarovimi izdelki, ki so nam že odslužili. Tupperware obstojni izdelki so narejeni za uporabo znova in znova, za veliko let. Prav tako strokovno znanje na področju shranjevanja in ohranjanja živil in hrane pomeni manj odpadne hrane, kar je eden glavnih vzrokov toplogrednega segrevanja ozračja in povečevanja odlagališč odpadkov.

Tupperware katalog Ustvarjajte trenutke: ovalni UltraPro 5 l za 149, 90 €, pravokotni UltraPro 1,2 l za 81, 50 €, ovalni UltraPro 3,5 l za 59, 50 €, nastavljiv pladenj VIP 55, 90 €, vrč za postrežbo 350 ml za 20, 90 €,mali okrogli set Crystalwave 33, 50 €, mikrodelicija 15, 50 €, posoda za kuhanje riža 3 l za 29, 90 €, pravokotni silikonski model 33, 50 €.

Vse aktualne kataloge Tupperware si lahko pogledate s klikom na povezavo Tupperware katalog, kataloge trgovcev s podobnimi ponudbami artiklov za vas zbiramo v rubriki Notranjost.

Tupperware katalog Ustvarjajte trenutke velja za leto 2021 do razprodaje zalog.