Mana katalog

Mana katalog

 

Mana katalog Modne zgodbe z Danijelo

Mana katalog velja od 30. 09. do 15. 10. 2014.

Mana katalog Modne zgodbe z Danijelo – najboljše ponudbe iz trgovine z modno, kakovostno, lahkotno in cenovno dostopno ponudbo oblačil za celotno družino.

Tokrat Mana katalog vabi, da si ogledate novo kolekcijo za jesen in zimo 2014, ki jo za Vas predstavlja zaščitni znak prodajalne Mana – hrvaška pevka Danijela Martinović. Novi Mana katalog Modne zgodbe z Danijelo velja od 30. 09. do 15. 10. 2014, v njem pa najdete pleten pulover za samo 12, 99 €, topel daljši pulover, ki Vas bo prijetno grel v hladnih mesecih, ki so pred nami, to Vam zagotavlja tudi Danijela, je lahko Vaš že za samo 12, 99 €.

Mana katalog Modne zgodbe z Danijelo vsebuje ponudbo aktualne mode v trgovinah Mana: obleka v prelepi modri barvi, ki bo elegantno pristajala tako ženskam v poslovnem svetu, kot tudi tistim, ki jo bodo oblekle za svečano večerjo ali pa samo za brezskrben sprehod po mestu že za samo 14, 99 €.

Eno krilo – dve zgodbi, prelistajte novi Mana katalog: krilo, ki ga lahko oblečete za več priložnosti samo 14, 99 € – pristaja Danijeli, zato ni razloga, da ne bo tudi Vam!

Prelistajte novi Mana katalog Modne zgodbe z Danijelo, vse kataloge iz trgovine Mana boste našli s klikom na povezavo Mana katalog, vse ponudbe trgovcev z oblačili boste našli v rubriki Oblačila.