Mana katalog

Mana katalog

 

Mana katalog Popusti do – 40 %

Mana katalog Popusti do – 40 % velja od 3. 7. do 30. 7. 2014.

Novi Mana katalog Popusti do – 40 %, preverite odlične predloge za prihranek: v trgovinah Mana so tokrat za Vas do kar – 40 % znižali jakne za odrasle in jakne za otroke, ki so namenjene nošnji za vse priložnosti. Tako boste v njihovi bogati ponudbi našli vse od elegantnih do športnih jaken, skratka jaken za vsako priložnost.

Prav tako v novem Mana katalogu najdete kratke hlače za vsakogar: kratke hlače za odrasle in kratke hlače za otroke, različnih barv, modelov in vzorcev so v trgovinah Mana za Vas tokrat znižali za kar – 20 %. Kratke hlače so del oblačila, ki je v poletnem času tako rekoč nepogrešljivo zato, vstopite v trgovine Mana in po ugodnih cenah obogatite svojo garderobo z novimi modeli kratkih hlač za celotno družino.

Prelistajte novi Mana katalog z odličnimi sezonskimi popusti, v njem boste našle svoje predloge za nakup vse ženske, ki ste rade ženstvene in zapeljive. Tako lahko izbirate med jopicami, ki so znižane do – 40 % in oblekami, ki so jih za Vas znižali do – 20 %. Prav tako je tu priložnost za vse deklice, ki ste v svoji sladki dekliški razigranosti rade lepe in urejene: jopice do – 40 % in obleke do – 20 %.

Odlična ponudba iz trgovine Mana, novi Mana katalog Popusti do – 40 %: na vse hlače za odrasle so za Vas pripravili – 40 %, tako lahko izbirate med različnimi barvami in slogi ter vzorci lahkotnih dolgih hlač od 11, 39 € in od 18, 99 €. Prav tako boste našli znižane tudi hlače za otroke s ponudbo od 7, 79 r in od 12, 99 € naprej. V trgovinah Mana pa vse do konca julija velja tudi – 20 % popusta na majice z ali brez rokavov, za odrasle že od 4, 79 € in od 5, 99 €, ter za otroke od 3, 19 € in 3, 99 € dalje.

Predlagamo, da izkoristite odlične sezonske popuste v trgovinah z oblačili Mana, vse kataloge trgovine Mana boste našli s klikom na povezavo Mana katalog, če pa Vas zanima kaj pravkar nudijo drugi, boste to našli v rubriki Oblačila.