Tuš katalog drogerija

Tuš katalog drogerija

Tuš katalog drogerija

Tuš katalog drogerija velja od 14.08. do 31.08.2024.

Če iščete priložnost, da poletno sezono zaključite s stilom, je Tuš katalog drogerija pravi naslov za vas. Do konca avgusta lahko izkoristite do 60% popusta na izbrane sezonske izdelke, vključno s priljubljenimi poletnimi dišavami in kozmetiko. V sredo, 14. avgusta, in v petek, 16. avgusta, se bodo člani Tuš kluba lahko razveselili dodatnih ugodnosti s kuponom za 25% popust na en izdelek po izbiri.

Za poletno svežino in nego, preizkusite Nivea Cellular Expert Filler serum ali Afrodita Hydra B5 kremo, zdaj znižano za 35%. Popoln zaključek dneva pa naj bo s sproščujočo nego z Neutrogena ali Revox Just izdelki, ki jih prav tako najdete po znižani ceni.

Naj vas spremljajo vonji poletja z dišavami, kot je Dolce & Gabbana Light Blue Forever, zdaj kar 30% ceneje. Ne spreglejte priložnosti za Philips OneBlade brivnik, popoln za nego obraza in telesa, zdaj z 20% popustom.

Odkrijete odlične popuste na širok nabor kozmetičnih izdelkov. Želite poudariti svojo naravno lepoto, zdaj je pravi čas, saj je na voljo 25% popust na ličila za ustnice Max Factor, kar je odlična priložnost za izpopolnitev vašega poletnega videza. Za sveže urejene nohte pa izkoristite 25% popust na lake za nohte Deborah.

Če iščete popolno podlago za dolgotrajen make-up, priporočamo tekoče podlage in pudre Artdeco, ki so zdaj znižane za 40%. Da bo vaš videz brezhiben ves dan, poskrbite s Maybelline Lasting Fix sprejem za utrjevanje ličil, ki je na voljo s 25% popustom.

Ne pozabite tudi na nego obraza! L’Oréal ponuja svojo inovativno linijo za nego kože, kjer lahko izbirate med serumi in kremami, vsi z 20% popustom. Ne glede na vaš tip kože, L’Oréal ima izdelek, ki vam bo pomagal ohranjati mladosten in sijoč videz.
Ponudba velja od 14. 8. do 31. 8. 2024 oziroma do razprodaje zalog, zato se oglasite v najbližji Tuš drogeriji in izkoristite te neverjetne popuste.