Tuš katalog

Tuš katalog

Tuš katalog

Tuš katalog velja od 21.08. do 27.08.2024.

Ogledate si novo Tuš katalog ponudbo ki je zasnovana tako, da vam pomaga prihraniti, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost. V obdobju od srede, 21. avgusta, do torka, 27. avgusta 2024, vam predstavljamo nekaj izbranih izdelkov, ki jih lahko s Tuš klub kartico kupite po izjemno ugodnih cenah. Naj vam predstavimo nekaj odličnih ponudb, ki jih ne smete zamuditi.

Za ljubitelje osvežujočih napitkov je na voljo Malt Laško, ki vam ponuja svežino s pridihom ananasa. Na voljo je v praktični embalaži 0,5 l, ki je idealna za poletne dni. Ob nakupu platoja boste s Tuš klub kartico za eno enoto odšteli le 0,69 €, kar je skoraj 30 % popust od redne cene! To je odlična priložnost, da se osvežite po dostopni ceni.

Če si želite nekaj sladkega, a hkrati osvežujočega, je sladoled Quattro prava izbira za vas. Na voljo je v več okusih in v 900-gramski embalaži, ki je kot nalašč za delitev s prijatelji ali družino. S Tuš klub kartico lahko ta okusni sladoled dobite za samo 5,99 €, kar je 40 % popust od redne cene. Privoščite si ga in uživajte v nepozabnih trenutkih sladke ohladitve.

Za sladokusce pa je tukaj še biskvit Jaffa Duo z okusom pomaranče. Ta 250-gramski posladek je kot nalašč za trenutke, ko si zaželite nekaj sladkega ob skodelici kave ali čaja. S Tuš klub kartico ga lahko kupite za 1,19 €, kar je kar 50 % ceneje od redne cene. Popolna izbira za sladkanje doma ali na poti.

Poskusite gazirano Ora Green s slastnim okusom banane in kivija. Steklenica 1,5 l vam s Tuš klub kartico prinese kar 50 % popust, kar pomeni, da jo lahko dobite že za 0,69 €. Popolna izbira za poletne piknike ali osvežitev po športni aktivnosti.

In da ne pozabimo na domače kuharje, ki uživajo v pripravi okusnih obrokov. Svinjski vrat s kostjo, ki ga ponujamo po izjemni ceni, je odličen za peko na žaru ali pripravo sočnih obrokov. Kilogram tega mesa vas bo s Tuš klub kartico stal le 4,99 €, kar je 25 % manj od redne cene.

Vabljeni, da izkoristite te in številne druge ugodnosti, ki se ponuja v Tuš katalogu. Z nakupom ne boste le prihranili, ampak tudi uživali v kakovostnih izdelkih, ki bodo zadovoljili vse vaše potrebe.
Ne pozabite, ponudba velja le do odprodaje zalog, zato pohitite in si zagotovite svoje najljubše izdelke še danes.