Tuš katalog drogerija

Tuš katalog drogerija

Tuš katalog drogerija

Tuš katalog drogerija velja od 18.09. do 05.10.2024.

Tuš drogerije v času od 18. 9. do 5. 10. 2024 nudijo izjemne popuste na širok spekter izdelkov, s katerimi lahko poskrbite za svoje zdravje, nego in udobje vaših ljubljenčkov. Med izbranimi izdelki boste našli vse, kar potrebujete za popolno nego sebe in vašega doma.

Izkoristite 25 % popust na izdelke Violeta, ki bodo vašim najmlajšim in vam prinesli mehko in prijetno nego, saj so znani po svoji kakovosti in nežnosti do kože. Prav tako boste v tem obdobju lahko prihranili tudi na prehranskih dopolnilih Carnium Botanicals, kjer velja 20 % popust. Ta dopolnila vam bodo pomagala ohranjati vitalnost in energijo skozi jesenske mesece.

Če ste ljubitelj naravne kozmetike, je zdaj pravi trenutek, da preizkusite Hyaluron lift active kremo iz Kozmetike Afrodita, ki z 30 % popustom ponuja pomlajevalno nego za zrelo kožo. Krema bo vaši koži povrnila prožnost in jo navlažila v globljih plasteh, tako da bo vaš obraz izgledal mladosten in svež.

Za lastnike hišnih ljubljenčkov je na voljo 25 % popust na izdelke za nego živali znamke Arava. Preizkusite šampone, čistilne robčke ali pene za nego mačk in psov ter poskrbite, da bo dlaka vaših kosmatincev mehka, čista in sijoča. Prav tako lahko s popustom kupite kakovostno hrano za pse in mačke Purina One ali Purina Felix, s katero boste zagotovili uravnoteženo prehrano svojim ljubljenčkom.

Ne pozabite tudi na posebne ugodnosti, kot je Senior Sreda, kjer upokojenci prejmejo 10 % takojšnjega popusta na celoten nakup. Ponudbe se ne seštevajo, zato ne zamudite teh ekskluzivnih priložnosti v Tuš drogerijah.