Tuš katalog

Tuš katalog

Tuš katalog

Tuš katalog velja od 25.09. do 01.10.2024.

V tedenski akciji trgovine Tuš, ki velja od srede, 25. 9., do torka, 1. 10. 2024, ali do razprodaje zalog, vas pričakuje odlična ponudba kakovostnega mesa in drugih izdelkov po ugodnih cenah.

Ljubitelji mesnih jedi bodo navdušeni nad svinjskimi ledji brez kosti, ki so na voljo po super ceni 4,99 € za kilogram. Svinjska ledja so idealna izbira za pripravo sočnih pečenk, odličnih za družinska kosila. Če ste ljubitelj mesa na žaru, poskusite piščančja krila po ceni 2,99 € za kilogram – popolna za mariniranje in pečenje na žaru ali v pečici.

Za klasične mesne jedi pa vam priporočamo svinjski vrat brez kosti (4,99 €/kg), ki je popoln za pripravo v počasnem kuhanju, kjer bo meso postalo mehko in polnega okusa. Tudi piščančje krače so odlična izbira po ceni 2,99 €/kg – hitro jih lahko spečete v pečici ali na žaru in pripravite okusno in hranljivo jed za vso družino.

Če želite nekoliko bolj pusto meso, se odločite za piščančji file (5,49 €/kg), ki je vsestranski in primeren za hitro pripravo zdravih obrokov, kot so solate, pečen file ali piščančje tortilje. Poleg tega vam ponujamo tudi svinjsko stegno brez kosti po ugodni ceni 3,99 €/kg, ki je idealno za pripravo enolončnic ali dušenih jedi.

Za popoln obrok ne pozabite na pijačo! Pivo Heineken (0,5 l) je na voljo po akcijski ceni 1,07 €, ob nakupu platoja pa si zagotovite še dodatne ugodnosti s Tuš klub kartico.

Ne zamudite te izjemne ponudbe in se oskrbite z vrhunskimi izdelki po ugodnih cenah.