Tuš katalog Osebna nega in urejen dom

Tuš katalog Osebna nega in urejen dom

Tuš katalog Osebna nega in urejen dom

Tuš katalog Osebna nega in urejen dom velja od 25.09. do 08.10.2024.

V aktualnem katalogu izdelkov, ki velja od srede, 25. septembra, do torka, 8. oktobra 2024, ali do odprodaje zalog, lahko najdete izjemno ponudbo za osebno nego in urejen dom. Posebej priporočamo nekaj izdelkov, ki bodo poskrbeli za vašo vsakodnevno rutino.

Za mehčanje perila je tu mehčalec Duel Soft Lotus, ki omogoča kar 64 pranj in s svojo nežno dišavo poskrbi za dolgotrajno svežino vaših oblačil. Znižan je kar za 12 %, zato ga s kartico Tuš klub lahko dobite za 6,99 €.

Vsekakor ne smete spregledati tudi šampona Head & Shoulders, ki je na voljo v več variantah, kot so Apple, Citrus in Classic clean. Z 20 % popustom je to odlična izbira za nego las, saj velika embalaža 800 ml poskrbi, da vam ne bo hitro zmanjkalo. Akcijska cena s Tuš klub kartico znaša 8,79 €.

Za popolno sprostitev med prhanjem priporočamo Tuš gel in kopel L’Angelica, ki ga prav tako dobite po neverjetni ceni 2,39 € s popustom 32 %. Privoščite si osvežitev in užitek z različnimi vrstami dišav, ki vas bodo popolnoma sprostile po dolgem dnevu.

V ponudbi najdete tudi odličen maslo za telo Afrodita 100% SPA Nourish Gold s popustom 25 %. Nežna in bogata tekstura tega masla bo vašo kožo negovala in globinsko nahranila, kar je še posebej pomembno v hladnejših mesecih. Znižana cena znaša 5,99 €.

Poleg izdelkov za nego telesa in las, je na voljo tudi več izdelkov za urejen dom, kot so različni čistilci Domestos in Cif, znižani do 30 %.

Obiščite najbližjo poslovalnico in si zagotovite te odlične izdelke po ugodnih cenah, saj zaloge hitro poidejo.