Tuš katalog

Tuš katalog

Tuš katalog

Tuš katalog velja od 02.10. do 08.10.2024.

V tokratni ponudbi trgovine Tuš, ki velja od srede, 2. 10., do torka, 8. 10. 2024, ali do razprodaje zalog, vas čaka pester nabor izdelkov po vedno nizkih cenah.

Na prvem mestu priporočamo piščančje krače in krila, ki so izbrane kakovosti in na voljo po super ceni 3,99 €/kg. Idealne so za pripravo okusnega kosila, saj jih lahko pečete v pečici ali na žaru in postrežete z najljubšo prilogo. Poleg tega boste pri nakupu sveže svinjske ledje brez kosti, porekla EU, prav tako deležni odličnega popusta, saj cena znaša samo 4,99 €/kg. Tako bo vaša miza bogata z vrhunsko meso po ugodni ceni.

Če potrebujete pralni prašek, si zagotovite Persil s kar 50 % popustom, že za 11,49 € ob predložitvi Tuš klub kartice. Na voljo so različne militraže in pakiranja, ki bodo poskrbela, da bo vaše perilo vedno sveže in čisto.

Med svežim sadjem ne spreglejte jabolk Isaaq, ki so izbrane kakovosti po ceni le 0,99 €/kg. Člani Tuš kluba pa ob nakupu 1 kg prejmete brezplačen paketek kock Tuš Bricks, kar je odlična priložnost, da razveselite najmlajše.

V sezoni prižiganja sveč je prava izbira elektronska sveča Memoria, ki gori kar 120 dni in je znižana na 2,39 €, kar predstavlja 50 % popust s Tuš klub kartico. Prav tako si lahko priskrbite parafinsko svečo Kristal, ki gori 200 ur, za le 2,99 €.

Ne pozabite izkoristiti tudi številnih drugih ugodnosti, kot so 50 % popusti na različne vrste testenin, riž Scotti, konzervirane sardine Eva ter majonezo Thomy. Tako boste na enem mestu našli vse, kar potrebujete za pestro in okusno prehrano, ob tem pa še prihranili.