NKD kataog Moderni stili za dober občutek

NKD kataog Moderni stili za dober občutek

NKD katalog Moderni stili za dober občutek

NKD katalog Moderni stili za dober občutek velja od 21.10.2024. do prodaje zalog.

V NKD katalogu so pripravili pestro ponudbo modnih oblačil, ki so zasnovana tako, da se v njih vsakdo počuti udobno in samozavestno. Na voljo so različni kosi, ki združujejo eleganco, udobje in praktičnost, zato so primerni za vsakodnevno nošenje.

Brezrokavnik iz flisa, ki je na voljo v treh barvah, je odlična izbira za hladnejše dni. Je mehak, prijeten na dotik in ga lahko preprosto kombinirate z različnimi oblačili. Na voljo je od velikosti 44 do 54, po dostopni ceni 16,99 €. Z njim boste poskrbeli, da vam bo toplo in hkrati izgledali moderno.

Za tiste, ki obožujejo udobje in toplino, je popolna izbira pulover s kapuco, ki je na voljo v sivi barvi. Ta moderen kos vam bo omogočil sproščen videz in prijetno počutje, še posebej v prostem času. Cena tega puloverja je 20,99 €. Če potrebujete še nekaj udobnih oblačil za doma ali sprehode, so na voljo tudi legice, ki so izdelane iz bombaža in elastana, za samo 10,99 €.

Posebno pozornost pritegne tudi elegantna obleka s kapuco, ki je izdelana iz viskoze in elastana. Je odlična izbira za tiste, ki iščejo nekaj bolj prefinjenega, a še vedno udobnega. Za ceno 27,99 € bo ta obleka poskrbela za moderen videz, ne glede na priložnost.

V ponudbi so še različne majice, kot na primer majica z viskozo po ceni 16,99 €, ki je primerna za različne kombinacije, ali majica z bombažem in elastanom za 10,99 €. Ti kosi so mehki in prilagodljivi, zato bodo odlično dopolnili vašo garderobo.

Posebej pa velja izpostaviti še jakno iz flisa, ki je nepogrešljiva v hladnih dneh. Je mehka, topla in na voljo v različnih velikostih, po ceni 20,99 €. Z njo boste ostali na toplem in hkrati izgledali modno.

Vsa oblačila so na voljo od velikosti 44 do 54, zato so primerna za vse, ki iščejo udobje in stil v enem.