Tuš katalog

Tuš katalog

Tuš katalog

Tuš katalog velja od 23.10. do 29.10.2024.

V katalogu Tuš, ki velja od 23. do 30. oktobra 2024, so na voljo odlične ponudbe iz mesnice, ki bodo popestrile vaše jedilnike. Izbira svežih in kakovostnih mesnih izdelkov vam omogoča pripravo okusnih jedi za vsak dan, pri tem pa lahko še prihranite.

Med izstopajočimi ponudbami so piščančja krila in piščančje krače, ki so popolne za pripravo slastnih pečenih obrokov ali pa za na žar. Cena obeh izdelkov je samo 2,99 € na kilogram, kar je idealna priložnost za tiste, ki uživajo v preprosti, a okusni pripravi mesa. Piščančja krila so odlična izbira za hitre in okusne prigrizke, medtem ko so krače prava izbira za sočne pečenke.

Za ljubitelje bolj mesnih jedi je na voljo tudi svinjska ledja brez kosti po akcijski ceni 4,99 € na kilogram. Ta rezina mesa je izjemno vsestranska in primerna za različne načine priprave – od sočnih zrezkov do okusnih jedi iz pečice. Svinjska ledja je zaradi svoje mehkobe priljubljena izbira za družinska kosila.

Če raje pripravljate večje kose mesa, vas bo zagotovo navdušila ponudba svinjskega plečeta in svinjskega vratu brez kosti, ki sta znižana na 3,99 € in 4,99 € na kilogram. Svinjsko pleče je popolno za dolgo peko ali dušenje, saj ostane sočno in mehko, medtem ko je svinjski vrat idealen za žar ali pečenko.

Poleg svežega mesa ne spreglejte še ponudbe Barcaffè kave Classic. Če kupite dva kosa, za drugega prejmete 40 % popusta. In ne pozabite na jabolka Jonagold, ki so prav tako na voljo po znižani ceni – le 0,99 € na kilogram.

Izkoristite te izjemne priložnosti in uživajte v kakovostnih sestavinah po ugodnih cenah.