Tuš katalog Barman

Tuš katalog Barman

Tuš katalog Barman

Tuš katalog Barman velja od 15.10. do 14.11.2024.

Trgovina Tuš Cash & Carry vas vabi, da izkoristite posebno ponudbo pijač, ki velja do 14. novembra 2024. Če pripravljate družinsko srečanje ali dogodek s prijatelji, so ti izdelki odlična izbira za popestritev vašega dogodka.

Za ljubitelje tradicionalnih slovenskih pijač je na voljo Dana Pelinkovec, grenka pijača z 28 % alkohola, ki jo lahko kupite za 8,16 € za liter. Pelinkovec je idealen za postrežbo po obroku ali kot osvežilna pijača za posebne priložnosti.

Če imate raje nekaj močnejšega, vam priporočamo Dana Sadjevec, tradicionalno žganje z 40 % alkohola, ki je na voljo za 12,80 € za liter. Odlično se prilega ob prigrizkih ali kot pijača po večerji, ki razvaja z bogatim sadnim okusom.

Za tiste, ki cenijo nekoliko prefinjene okuse, je tu Dana Viljamovka. To žganje, narejeno iz hrušk viljamovk, ima prav tako 40 % alkohola, vendar ga ponujajo v 0,7-litrskih steklenicah po ceni 15,24 €. Idealno darilo ali izbira za poseben večer.

Poleg tega so na voljo še vrhunski viskiji. Whiskey Jameson je irska klasika z 40 % alkohola, znana po svoji mehki teksturi in uravnoteženem okusu, ki ga lahko dobite za 19,99 € za 0,7 litra. Če iščete ugodnejšo možnost, poskusite Whisky Sir Edward’s za samo 10,41 €, prav tako z 40 % alkohola.

Za ljubitelje staranih viskijev pa je na voljo Whisky Chivas 12 YO, odlično staran viski, ki ponuja globino okusa in bogato aromo. Cena za 1 liter je 38,71 € – popolna izbira za ljubitelje prefinjenih pijač.