Comshop katalog

Comshop katalog

Comshop katalog

Comshop katalog velja od 17. 12. do 31.12. 2014.

Novi Comshop katalog- aktualna ponudba v kateri morda najdete ideje za nakup prazničnih daril. Comshop katalog velja od 17. 12. do 31. 12. 2014.

Sredina meseca je pred nami, meseca, kjer je Comshop izdal novi katalog, ki ima tokrat zelo kratko veljavnost in obilico super ugodnih cen, ki bodo v teh hladnih dneh ogrele prav vsako srce. Prelistajte novi Comshop katalog, v katerem boste našli – za vsak dom, za vsako pisarno, za vsakega posameznika je tokrat na voljo prenosni računalnik Lenovo Idea Pad G570,  ki Vas bo navdušil s svojimi specifikacijami in izjemno nizko ceno. Ta prenosnik je namenjen vsem preprostim uporabnikom, ki imajo računalnik za brskanje po spletu, pisanje različnih dokumentov in druga osnovna računalniška dela, za njega pa boste odšteli zgolj 269, 99 €. V trgovinah Comshop Asus Transformer 103C črne ali bele barve za 169, 99 €.
Novi Comshop Vas tokrat vabi z zares ugodnimi ponudbami -iz skupine prenosnih računalnikov imajo za Vas po ugodni klubski ceni 449,90 € tudi prenosni računalnik ACER TRAVELMATE 5742 in pa po redni ceni 499, 90 € prenosni računalnik ACER ASPIRE 7250. Seveda je na izbiro še mnogo prenosnih računalnikov HP, TOHIBA, DELL in drugih.

Ponovno so za Vas pripravili ogromno super akcij in med njimi izstopajo LCD TVji, kjer lahko že od 299,90€ naprej najdete kaj enostavnega (32″ LCD PHILIPS), ali za 1399,90€ SAMSUNG LED TV 3D z dodatnimi 3D očali.

Pred nami so zimski dnevi, smučanja, novoletne in božične zabave, zato boste vsi skupaj potrebovali kvaliteten fotoaparat in dobre slike, ki jih boste hranili za stare dni, ko boste obujali svoje spomine, zato imajo v novem Comshop katalogu tudi ogromno kvalitetnih fotoaparatov, po ugodnih cenah.

Za celotno ponudbo prelistajte novi Comshop katalog, vse kataloge iz trgovine Comshop najdete na povezavi Comshop katalog, vse kataloge trgovcev s tehniko boste našli v rubriki Tehnika.