DM katalog julij

DM katalog julij

DM katalog julij

DM katalog julij velja od 01.07. do 31.07.2024.

V DM katalogu ponuja se široko paleto izdelkov, ki vam bodo pomagali skrbeti za vaše intimno zdravje in dobro počutje. Med ponudbo izstopajo Violeta higienski vložki, ki zagotavljajo 100% absorpcijo in mehko bombažno podlogo za maksimalno udobje. Poleg tega so Violeta Cotton Normal higienski vložki v pakiranju po 20 kosov, ki jih priporočamo za vsakodnevno uporabo.

Za dodatno zaščito med menstruacijo vam priporočamo o.b. Ultimate Comfort tampone, ki so na voljo v pakiranju po 32 kosov. Če iščete alternativno rešitev, je mooncup menstrualna skodelica odlična izbira, saj je prijazna do okolja in uporabna večkrat.

Za nego po prhanju preizkusite Lactacyd Classic milo za intimno nego, ki zagotavlja svežino in čistočo skozi ves dan. Če pa iščete deodorant, ki bo trajal dolgo, je Borotalco Invisible Dry dezodorant s kroglico popolna izbira.

Ne pozabite, da vam ob nakupu izdelkov za intimno nego in aktivaciji spletnega kupona v obdobju od 1. 7. do 31. 7. 2024, dobite 10x več točk na vašo dm active beauty kartico. Za več informacij prelistajte DM katalog.