Eurospin katalog

Eurospin katalog

Eurospin katalog

Eurospin katalog velja od 04.07. do 10.07.2024.

Pri iskanju najboljših ponudb v Eurospin trgovini, si oglejte naslednje izjemne izdelke v katalogu:

Piščančji file – Za ljubitelje svežega mesa, piščančji file po ceni 5,99 € na kilogram je odlična izbira za pripravo okusnih in zdravih obrokov. Uporabite ga za pečenje, cvrtje ali pripravo solat.

Ledeni čaj breskev – Osvežite se z ledenim čajem brez konzervansov in barvil, ki je zdaj na voljo za samo 0,49 € za 1,5 litra. Idealen je za vroče poletne dni in prijetne trenutke sprostitve.

Korneti s smetano – Sladokusci bodo navdušeni nad korneti s smetano, ki so na voljo po znižani ceni 2,69 € za paket šestih kosov. Popoln posladek za poletne večere.

Pivo – Za ljubitelje piva je na voljo odlična ponudba, 0,49 € za pločevinko 330 ml. Privoščite si osvežitev ob druženju s prijatelji.

Nektar jabolko in gozdni sadeži – Okusite naravno sladkost nektarja, ki je zdaj na voljo po ceni 1,35 € za 2 litra. Odlično za zajtrk ali osvežilni napitek čez dan.

Dimljeni mehki sir Provola – Za ljubitelje sira je dimljeni mehki sir Provola prava poslastica. Sedaj ga lahko dobite po znižani ceni 2,29 € za 250 gramov. Popestrite svoje sendviče ali ga uporabite v različnih receptih.

Komplet posod s pokrovom – Samo 4. in 5. julija prejmete komplet posod s pokrovom za samo 1 € ob vsakem nakupu nad 25 €. Idealno za shranjevanje hrane in ohranjanje svežine.

Ne zamudite teh izjemnih ponudb in obiščite najbližjo trgovino, kjer vas čaka še več neverjetnih izdelkov po ugodnih cenah.