Hofer katalog

Hofer katalog

Hofer katalog

Hofer katalog velja od 06.06.2024.

Posebna ponudba pri HOFER-ju.

V mesecu juniju HOFER ponuja izjemne popuste na različne izdelke. Preverite Hofer ponudbo in si zagotovite odlične izdelke po ugodnih cenah.
Prigrizki in sladice

BBQ Balkanski čevapčiči (480 g) za 4,09 EUR – Popolni za poletno žarovanje. Poskrbite za okusno izkušnjo s sočnimi čevapčiči.
Piščančja posebna klobasa (800 g) za 2,09 EUR – Idealna izbira za hitro pripravljeno kosilo ali večerjo. Sočna in okusna klobasa bo navdušila vso družino.
Sardine Almare Seafood (125 g) za 0,59 EUR – Odlične sardine v sončničnem olju so idealne za zdrav in hranljiv prigrizek ali dodatek k solati.

Sveže meso in ribe

Piščančja bedra brez kosti in kože (500 g) za 2,19 EUR – Pripravite okusno kosilo ali večerjo s piščančjimi bedri, ki so idealna za pečenje ali kuhanje.
Losos za žar BBQ (250 g) za 4,59 EUR – Prava izbira za ljubitelje rib. Losos je odlična izbira za zdrav obrok, poln omega-3 maščobnih kislin.

Sveže sadje in zelenjava

Češnje v zabojčku (2 kg) za 8,99 EUR – Sočne in sladke češnje, popolne za poletne dni. Idealne za prigrizek ali pripravo sladic.
Marelice razred I (1 kg) za 1,79 EUR – Sveže in okusne marelice so popolne za poletne dni. Uživajte v njihovem sladkem okusu.

Posebne ponudbe

Originalne Nürnberške pečenice (300/250 g) za 2,69 EUR – Klasične pečenice, idealne za žar ali hitro pripravljeno kosilo.
Jušna zelenjava (500 g) za 0,89 EUR – Odlična mešanica zelenjave za pripravo juh in enolončnic. Dodajte okus in hranilno vrednost vašim jedem.

Izkoristite posebno ponudbo in obogatite svoje obroke z izbranimi izdelki. Vse to in še več najdete v vašem najbližjem HOFER-ju. Ne zamudite teh odličnih priložnosti.