Mercator akcija

Mercator akcija

Mercator akcija

10 % upokojenski popust za celoten nakup ob nakupu nad 20 EUR velja v četrtek, 4. 5. 2023, v vseh živilskih in franšiznih prodajalnah Mercator.
Aktivnost 10 % popust za celoten nakup ob nakupu nad 20 EUR poteka v vseh živilskih in franšiznih prodajalnah Mercator. Popust velja za vse upokojence, ki na prodajnem mestu pokažejo kartico upokojenca, člani kluba Senior pa lahko uveljavljajo popust le ob predložitvi kartice Pika.
10 % popust ne velja za kavcijske vrednosti embalaž, nakup cigaret oziroma drugih tobačnih izdelkov, mobi kartic mobilnih operaterjev, poštnih vrednostnic, srečk, vozovnic, vinjet, vstopnic, nakup knjig, darilnih kartic Mercator ter darilnih kartic Select box ter darilnih bonov Zvezdar in darilnih paketov Select box.
Prav tako popust ne velja za vinotoče, ob nakupu izdelkov iz programa zvestobe, ob nakupu pnevmatik, za nakup plinskih jeklenk (UPN). Popust ne velja za izdelke iz odprodaje. Popust, namenjen končnemu potrošniku, velja za običajne količine gospodinjskega nakupa iz zalog prodajnega prostora.

Popust se obračuna od končnega zneska računa, v vrednosti katerega so že upoštevani vsi obračunani popusti. Popusta ni možno uveljavljati v primeru obročnega plačevanja. Popust ni namenjen pravnim osebam in samostojnim podjetnikom. Popust pri tehtanih izdelkih velja le za količine, običajne za gospodinjstvo. Popusti se med seboj ne seštevajo.

Za celotno akcijsko ponudbo prelistajte zadnji katalog na povezavi Mercator katalog , vse aktualne dnevne akcije za Vas zbiramo v rubriki Dnevne akcije.

Mercator akcija

Mercator akcija