Mercator katalog kozmetika

Mercator katalog kozmetika

Mercator katalog kozmetika

Mercator katalog kozmetika, ki velja od 14.11. do 03. 12. 2013, vsebuje kozmetiko za vso družino.  V aktualnem Mercator katalogu kozmetika ne spreglejte pestre ponudbe darilnih garnitur zanjo in zanj, dekorativne kozmetike za popoln videz, izdelkov za nego obraza, vse za lepe in sijoče lase, izdelkov za nego telesa zanjo in zanj, nege za moške, dodatke za nego celotne družine, izdelke za ustno nego, vse za intimno nego, kozmetiko za otroke, v njihovi ponudbi pa boste našli tudi naravno kozmetiko iz Dvorca Trebnik.

Aktualna ponudba Mercator katalog kozmetika vsebuje; geli za prhanje Fa, s kar 50 % popusta, darilna garnitura Fa za 3, 49 €. V ponudbi darilnih garnitur zanjo in zanj ne spreglejte ponudbe darilne garniture Fa za 5, 29 €, darilna garnitura Rexona za 4, 49 €, darilna garnitura Dove za 7, 29 €.

Mercator katalog kozmetika ponuja dekorativno kozmetiko za popoln videz-s 4 koraki do popolnega videza; True Match tekoči puder, senčka Color Riche Quad, maskara Volume in rdečilo s 15 % popusta. Za svež in mladosten videz kože poskrbi krema Afrodita za nego obraza, s kar 20 % popusta za 5, 55 %, nikar pa ne spreglejte izdelkov za nego obraza Nivea s kar 25 % popusta. Za lepe in sijoče lase poskrbijo barve za lase Subrina, s kar 33 % popusta.

Aktualni Mercator katalog kozmetika vsebuje izdelke Neutrogena kar 30 % ceneje, losjon Felce Azzurra kar 40 % ceneje za 3, 39 €. Nega za moške-geli in pene za britje Gillette in izdelki Axe, kar 20 % ceneje. Novi Mercator katalog kozmetika vsebuje izdelke za celotno družino; robčki Fresh & Clean in robčki Paloma 25 % ceneje, izdelki Titania in Guenzani pa 20 %. V njihovi ponudbi najdete vse za ustno nego celotne družine. Ob nakupu katerihkoli 2 zobnih ščetk Signal, vam podarijo katerokoli zobno pasto Signal! Za boljše počutje bo poskrbela intimna kozmetika in otroška kozmetika. S kar 15 % popustom pa se razvajajte z naravno kozmetiko Dvorca Trebnik.

Mercator katalog kozmetika vsebuje bogat izbor izdelkov za nego, ponudbo Mercator katalogov lahko spremljate še naprej Mercator katalog  , preverite pa tudi ponudbe drugih v razdelku  Kozmetika .