Mercator katalog

Mercator katalog

Mercator katalog Maxi

Mercator katalog Maxi velja za sezono jesen in zima 2014/15.

Mercator katalog Maxi – nova modna ponudba, ki Vam bo pomagala pri izbiri daril s pomočjo katerih boste lahko razveselili sebe in svoje najdražje. Pred nami so nove priložnosti, novi izzivi, novi trendi, novi pogledi in nova era, prav vse se spreminja in spreminjanje nas vedno znova prevzame.

Mercator katalog Maxi je tokrat za vse svoje zveste obiskovalke in obiskovalce povabil, da preizkusite vse novosti, ki Vas pri njih čakajo na prav vsakem koraku; na tekstilnem oddelku bogatejšem za nove modne blagovne znamke, na oddelku za kozmetiko, polnem lepotnih novosti, tu pa so seveda tudi novi izdelki znotraj pisane ponudbe hrane in pijače v marketu, pa nova kulinarična doživetja v restavracijah in slaščičarni ter seveda vedno sveža in vedno aktualna ponudba dogodkov in aktivnosti v klubskem salonu. Ne spreglejte pa tudi Maxi ponudbo, ki Vam prinaša vse od nepozabnih počitnic do prijetnega bivanja doma ter vse drugo, kar dela življenje lepo.

Prelistajte novi Mercator katalog Maxi, ki Vam na 100 straneh prinaša 6 Maxi trendov v zlatem razkošju – zapeljite čute z razkošno zlato in s skrivnostno črno barvo, med slednjo ponudbo boste našli plašče, torbice, obutev ter ponudbo vsakdanjih klasičnih oblačil. V novem Mercator katalog Maxi boste našli vsakdanja in klasična oblačila za ženske in za moške, vse od pastelnih jesenskih barv, pa tja do usnjenih kosov oblačil. Klasična, elegantna oblačila ali bunde in vetrovke za sprehod, ni pomembno kaj iščete in kaj potrebujete, novi Mercator katalog Maxi vsebuje ponudbo, ki bo očaral vsakega modnega navdušenca.

Za celoten pregled ponudbe prelistajte Mercator Maxi katalog, vse kataloge iz trgovin Mercator in trgovine z modno ponudbo oblačil Modiana si lahko pogledate na povezavah Mercator katalog in Modiana katalog, vse aktualne ponudbe trgovcev z oblačili spremljajte še naprej v rubriki Oblačila.