Merkur akcija

Merkur akcija

Merkur akcija

Akcija poteka v ponedeljek, 6. 2. 2023 v vseh trgovskih centrih Merkur.
Pri nakupu vseh vrst blaga na vseh oddelkih lahko kupec pridobi 5, 10, 25, 50 ali 90 % popust. Popust se obračuna na izdelke po rednih cenah. Akcije in popusti se med seboj izključujejo. Velja tisti popust, ki je za kupca ugodnejši. Ob zaključku računa se bo sprožilo računalniško žrebanje popustov. Ne velja pri nakupu storitev, nakupu izdelkov z vgradnjo, izdelkov iz ponudbe “Outlet”, tobačnih izdelkov in darilnih kartic. Ne velja za nakupe v Spletnem centru Merkur in franšiznih prodajalnah.
Akcija poteka računalniško in popust se obračuna avtomatsko na računu.
Popust se obračuna na izdelke po rednih cenah. Akcije in popusti se med seboj izključujejo. Velja tisti popust, ki je za kupca ugodnejši:

– Popusti in akcijske cene izdelkov se med seboj primerjajo na način, da velja najugodnejši popust za kupca.
– Primerjajo se popusti iz akcij (akcijski nabor, Pokaži in prihrani, Čistimo), MPK popust, ročni popust, % kupon.
– V kolikor kupec pridobi popust, ki je ugodnejši od akcijske cene izdelka (na polični cenovki označena z redno in akcijsko ceno), se na ta izdelek upošteva pridobljeni popust. Če je izdelek kupcu na voljo po akcijski ceni (na polični cenovki označena z redno in akcijsko ceno), ki je ugodnejša od popusta, ki ga kupec pridobi, se na ta izdelek pridobljeni popust ne upošteva.
– Kupec bo videl popust na računu pri tistih postavkah, kjer se mu bo ta popust obračunal kot najugodnejši:
– Akcija velja na trgovsko blago.
– Popust se prizna na izdelke po rednih cenah.
– Ne velja za izdelke blagovnih znamk Dyson, Irobot, Liebherr in Miele, belo tehniko Electrolux, ne velja za izdelke “Outlet”.
– Ne velja za storitve, nakupe z vgradnjo, ne velja pri nakupu tobačnih izdelkov, mobilnih in darilnih kartic.

Ne spreglejte ostalih Merkurjevih promocij in ugodnosti, zato prelistajte aktualni Merkur katalog, vse dnevne akcije za vas zbiramo na povezavi Dnevne akcije.

Merkur akcija

Merkur akcija