Tuš katalog

Tuš katalog

Tuš katalog

Tuš katalog Zima velja od 09. 12. 2016 do 31. 01. 2017.

Novi Tuš katalog – za čarobne trenutke z najdražjimi – prelistajte novi Tušev vodnik po zimskih ugodnostih in uživajte v zanimivih receptih in nasvetih. Tuš katalog Zima velja od 09. 12. 2016 do 31. 01. 2017.

Tuš katalog Zima – da bo toplo tudi, ko zunaj sneži. Pozimi, ko zunaj temperature padejo pod ničlo, nas doma obdaja toplina. Domač ambient v soju sveč in občutek v toplo odejo zavitega popoldne­va v dobri družbi je brez dvoma tisto, česar se vsi veselimo. A še pred tem so v decembru na vrsti praznični nakupi, pri katerih so vam v Tuš trgovinah tudi letos priskočili na pomoč. Pobrskajte med namigi, ki so jih za vas pripravili na prazničnih straneh te revije, preberite si o Božičkovi tovarni daril, ki jo humanitarno društvo Enostavno pomagajmo izvaja že drugo leto v Planetu Tuš Celje, ter na otroških straneh s svojimi najmlajšimi odkrijte radosti, ki jih je pripravil Simby. V decembru so še s posebnim navdušenjem brskali za darili in iskali nasvete, ki vam bodo olajšali tiste odločitve v tem mesecu. Tudi ta december bo pester, vi pa prenesite decembrske radosti v vse zimske dni! Naj bo zima čarobna in resnično vesela. Preživite jo v dobri družbi in predvsem ne pozabite uživati v vsem, kar ponuja!

Za celotno ponudbo prelistajte kataloge na povezavi Tuš katalog, kataloge trgovcev s ponudbami živilskih artiklov za vas zbiramo v rubriki Živila.

Tuš katalog Zima velja od 09. 12. 2016 do 31. 01. 2017.

Vse kataloge s ponudbami za letošnji Božič najdete v kategoriji Božič 2016.